Fotboll, träning och kosttillskott

Hej igen bloggen.

Nu har jag varit dålig på att blogga igen! Men jag tänkte få ner lite tankar, funderingar och ventileringar idag.

Allsvenskan har börjat!

allsvenskan

Som ni såklart vet har äntligen allsvenskan börjat. AIK har haft en OK start, men inte mer. Vi ligger på en 5:e plats (eller delad 2:a plats) nu efter 8 omgångar. Typiskt nog har Malmö återigen börjat ruskigt starkt och har en jobbigt stor ledning med hela 6 poängs övertag.

Årets nykomling måste ju vara IK Sirius som ligger efter Malmö.Den andra nykomlingen AFC Eskilstuna ligger istället på en tragisk sista plats. Ska jag tippa årets allsvenska tror jag faktiskt Malmö tar hem det igen…

Min träning går framåt!

Som jag nämnde för länge sen så har jag köpt ett hemmagym! Jag tycker det funkar riktigt bra när jag är stressad och inte har så mycket tid. Men cirka vart 3:e eller 4:e pass kör jag faktiskt på ett riktigt gym. Dels för att få till gång till mer utrustning, men även för att få tillgång till mer vikter. Jag körde German Volume Training de första månaderna, men nu på senaste har jag kört lite mer freestyle. Jag känner helt enkelt att jag har koll på läget och kan improvisera för maximal muskeltillväxt.

Kosttillskott

aldrig vila bcaa

För att få ut det mesta av min träning kör jag kosttillskott; BCAA, PWO och kreatin. Utöver det äter jag massa kött, kvarg, keso och ägg. Plus lite ”vanlig” mat också såklart. Det bästa kosttillskottet enligt mig är BCAA som jag tar innan, under och efter mina pass. Jag kan starkt tipsa om en sida där du kan hitta den bästa BCAA.

Just nu använder jag aldrig vila bcaa och tidigare körde jag en burk från Xtend. PWO älskar jag eftersom det gör mig så taggad och speedad på gymmet, men egentligen är det inget man behöver.

Målsättningar

Mina mål på gymmet under 2017 är inte helt skrivna i sten. Men jag vill maxa de tre stora övningarna:

  • Marklyft 180 kg
  • Knäböj 150 kg
  • Bänkpress 110 kg

Sen vill jag även gå ner till 75 kg med en bodyfat på cirka 10%. Detta ska jag då försöka nu tills senast den 31 december 2017. Önska mig lycka till (det behöver jag :P).

You may also like